snimka 1

 

  • За деца от 15 месеца до 5-годишна възраст;
  • Висококвалифициран и сърцат екип от специалисти;
  • Плуване в басейн с топла връзка към сградата;
  • Английски език;
  • Разнообразни допълнителни занимания.

Детска ясла и градина “Куест” има дългогодишни традиции в грижата за деца от 1- до 5-годишна възраст. Екипът висококвалифицирани специалисти, полагащ грижи за малките  възпитаници, е сърцат,  посветен и знае, че децата имат нужда от топлина и приемане, така че създават за тях втори дом.

1

В детската ясла и градина децата опознават красотата на заобикалящия ги свят. Сред своите малки приятели те попадат в социална среда, сформираща у тях редица важни качества и даваща им възможност да придобият нови навици, умения и знания за цял живот. Децата се научват да се самообслужват, да споделят, да са внимателни към другите, да връщат нещата там, откъдето са ги взели, да споделят чувствата си, с което постепенно се превръщат в самостоятелни личности. У тях се насърчава любознателността, откривателския дух r творчеството, а задаваните въпроси са винаги добре дошли. Към всяко дете се подхожда с лична грижа и това спомага оформянето на индивидуалността му.

2


Родителите са ценни партньори в образователния процес, спокойни са за безопасността и развитието на своите деца, а общуването им с учителите е открито. С тях се осъществява ежедневна комуникация посредством личен контакт или писма, описващи активността, поведението и живота на детето през деня, както и по време на официалните родителски срещи.  

Педагогическият екип се грижи с много любов и посветеност за цялостното развитие на своите малки възпитаници, а детската ясла и градина се превръщат в място за незабравими спомени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…