snimka 1

  • За деца от 12 месеца до 6-годишна възраст;
  • Висококвалифициран и загрижен екип от специалисти;
  • Английски език;
  • Разнообразни, допълнителни и забавни занимания;
  • Арт-уърк
  • За деца от 4 до 6/7г. - ШАХМАТ с интензивно преподаване;
  • За деца от 5 до 6/7г. - Пиано, солфеж и пеене;
  • За деца от 4 до 6/7г. - Рисуване;

Детска ясла и градина “Куест” има дългогодишен опит и традиции в грижата за деца от 1 до 6-годишна възраст. Екипът от висококвалифицирани специалисти, полагащ грижи за малките  възпитаници, е посветен на работата си и знае, че децата имат нужда от топлина и приемане. Основна цел на преподавателите в "Куест Академи" е да вдъхнат у децата усещането, че посещават един свой втори дом.

1

В детската ясла и градина децата опознават красотата на заобикалящия ги свят. Сред своите малки приятели те попадат в социална среда, сформираща у тях редица важни качества и даваща им възможност да придобият нови навици, умения и знания за цял живот. Научаваме децата  да се самообслужват, да споделят, да са внимателни към другите, да връщат нещата там, откъдето са ги взели, да споделят чувствата си, с което постепенно се превръщат в самостоятелни личности. Съответно у тях се насърчава любознателността, откривателския дух в творчеството, а задаваните въпроси са винаги добре дошли, като към всяко дете се подхожда с лична грижа и това спомага оформянето на индивидуалността му.

2


Родителите са ценни партньори в цялата тази "образователна машина", споделяйки ни какво е важно и ценно за тях. А за нас е приоритет да бъдат спокойни за безопасността и развитието на своите деца, и общуването им с учителите да бъде открито. С тях се осъществява ежедневна комуникация посредством личен контакт или писма, описващи активността, поведението и живота на детето през деня. Също така осъществяваме и официални родителски срещи.

Педагогическият екип се грижи с много любов и посветеност за цялостното развитие на своите малки възпитаници, а детската ясла и градина се превръщат в място за незабравими спомени.

 

 

 

 

 

 

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…