snimka 2Образователен комплекс “Куест” започва своето съществуване с откриването на детска градина “Куест” през септември 1996 г.

Тя е създадена с желанието да бъде една по-различна учебна институция, в която децата да се чувстват сигурни и обичани, да посещават с удоволствие и всеки ден да научават нещо ново за света. 

snimka 3Екипът работи упорито, с огромно желание и любов.

След като през 1996 г. детската градина започва дейността си в малък апартамент, през 2000 г. се премества в къща в центъра на София.

През лятото на 2012 г. Детската градина разширява дейността си като отваря свой клон в кв.”Красна поляна”, както и I клас на начално училище “Куест”.

В настоящия момент образователен комплекс “Куест” обитава част от сграда на детска градина с басейн в кв. “Младост” 1, която се намира на тихо, но много комуникативно място, сред зеленината на малък парк.

Детската градина се разраства, а училището е отворило врати за ученици от предучилищна група до VII клас.


Лиценз № РД-200/02.06.2008 г. на Министерство на образованието и науката за откриване на Частна детска градина

Лиценз № РД 14-153/23.08.2012 г. на Министерство на образованието и науката за откриване на Частно начално  училище, заменен с

Лиценз № РД 14-61/23.06.2016г. на Министерство на образованието и науката за откриване на Частно основно училище

 

 

 

 

 

 

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…