baza dvor

  • Модерно ремонтирана сграда с голям и озеленен двор. Възможност за паркиране. 
  • Тихо и комуникативно място
  • Просторни и слънчеви помощения;
  • Модерни мебели и уютна атмосфера.

В ж.к. “Дружба”, на площ от 9 декара, се намира  новата сграда на ЧОУ и ЧДГ "Куест", където  обучението и получаването на нови знания е приключение, изпъстрено със забавления и незабравими моменти.

Детската ясла и градина и основно училище “Куест” обитават модерно ремонтирана сграда на детска градина в жилищния комплекс, в близост до Летище София и езерото в Дружба.

baza vutreЧДГ "Куест" се помещава в просторна и много слънчева сграда, обзаведена и декорирана с много любов и мисъл за малките обитатели.

Кътове за игра и други занимания, весели декорации по стените, модерни мебели и усещане за уют и топлина правят всеки ден незабравимо преживяване за децата, изпълнено с усещане за спокойствие и сигурност.

Учениците от ЧОУ "Куест" се обучават в елегантно обзаведени, уютни и слънчеви стаи.

Заниманията по физическо възпитание и спорт се провеждат  навън сред добре оборудвани площадки за футбол и баскетбол, а при лоши метеорологични условиа в салон, който  също се използва и за различни тържества и събитият през учебната година.

baza vutre2

Часовете по изобразително изкуство и творчество се провеждат в специализирани кабинети, а храненето се извършва в обособени за целта помещения.

Училището разполага с шах клуб, където децата развиват своите интелектуални способности и логическа мисъл в извънкласни занимания.

Материалната база е подходяща за много и различни извънкалсни дейности, които се провеждат след учебните занятия

Към обитаваната от “Куест” нова сградата има голям и красив двор с разнообразни съоръжения за игра. 

Сградата на “Куест” приютява любознателни и любопитни деца от яслена възраст до VII клас, от различни националности и етнос,  които намират усещане за грижа и сигурност и тя се превръща в техен втори дом!

 

 

 

 

 

 

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…