director“Как функционира мобилният телефон?

Защо малките на белите  коне са тъмни на цвят?

Кой е изобретил кибрита?

Защо морската вода е солена, а речната не е?”

Въпросите на Вашите деца ни вдъхновяват!

В образователен комплекс “Куест” насърчаваме децата да поглъщат света около себе си с широко отворени, любознателни очи, да развиват своите дарби и таланти, да търсят доброто у всеки и да помагат при нужда.

По време на двадесетгодишното си съществуване сме се доказали като институция, предоставяща отлично образование, целящо цялостно развитие на личността.  Усилията ни са насочени към изграждане на атмосфера на свобода и насърчение, знаейки, че в нея най-естествено се развиват уникалните дарби на всяко дете и то реализира максимално своя потенциал. Насърчаваме и провокираме децата да се образоват цялостно, защото знанието освобождава.

Убедили сме се, че академичните постижения не са трудни за свободните и осъзнати хора.

За нас детето не е глина, която да оформим според своите виждания, а личност с достойнство и уникален набор от дарби, които най-добре разцъфват сред атмосфера на насърчение и свобода.

Вярваме, че колкото по-щастливо е едно дете и не се бои да изразява себе си, толкова по-уверено ще проправя своя път както в академично, така и в социално отношение.

Най-голямото ни насърчение и гордост са плодовете от нашия труд – нашите възпитаници – тези, които обучаваме днес, и тези които  продължават образованието си в престижни училища или вече развиват успешна кариера.

Благодарни сме за всяко детско краче, прекрачило прага на нашия образователен комплекс, и за привилегията да бъдем част от живота на нашите деца!

За тях превръщаме знанието в приключение!

Юлия Аткова, директор

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…