org2

  • Целодневно обучение от 8:30 ч. до 18:00 часа;
  • Основен блок предмети, извънкласни занимания, време за самоподготовка и отдих.

Организацията на учебния процес в ЧОУ "Куест" е целодневна и протича от 8:30 часа до 18:00 часа. В нея се включва провеждането на учебните занятия както и занималнята, осигуряваща подготовка на домашните работи, провеждане на извънкласни занимания и свободно време за отдих.

org4През периода между 16:20 часа и 18:00 часа учениците имат възможност да се включат в разнообразни извънкласни дейности по свой избор като шах, танци, пиано, таекуон-до, футбол, балет, фехтовка.

Тези деца, които предпочитат, могат да използват това време за свободна игра или допълнителна самоподготовка.

Учебната година в ЧОУ "Куест" започва на 15 септември и завършва съответно в края на май или средата или края на юни според класа на ученика.

org3Ваканциите са есенна, Коледна, зимна, пролетна и лятна и се провеждат във времеви периоди, определени със заповед на Министъра на образованието и науката за всяка учебна година.

През лятната ваканция учениците могат да посещават Лятното училище на образователен комплекс “Куест”.

org5В допълнение към учебния процес, през учебната година се провеждат два лагера:

•    Летен лагер – по време на който децата са активно въвлечени в занимания по плуване, в разнообразни игри и разходки на открито.
•    Ски училище – по време на което децата се учат да карат ски или сноуборд.

Учениците са ангажирани и в редица проекти, разходки и екскурзии сред природата, а всеки национален празник се отбелязва с посещение на музей или историческа забележителност.

 

 

 

 

 

 

В партньорство с

August-Hermann-France Grundschule Lemgo, Deutschland

Подкрепяни от
International Women`s Club

ACSI Logo noTag 4c

EurECA logo

Aiesec

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…