ЧАСТНА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА „КУЕСТ“ – ПРЕВРЪЩАМЕ ДЕЦАТА В ЛИЧНОСТИ!

  • Висококвалифициран и загрижен екип от специалисти
  • Английски език
  • Разнообразни, допълнителни и забавни занимания
  • Арт-уърк

ЦЕЛОГОДИШНА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА КУЕСТ

Тук децата опознават красотата и тайните на заобикалящия ги свят. Сред своите малки приятели те попадат в социална среда, която развива у тях редица важни качества, нови навици, умения и знания за цял живот. Тук се полагат и основите на бъдещото образованието. Ние откриваме артистичните им заложби и способности и ги насърчаваме свободно да се изявяват и да градят своето самочувствие. Работим и за изграждане на емоционалната интелигентност на децата.

Детска ясла и градина “Куест” има дългогодишен опит и традиции в грижата за деца от 1 до 6-годишна възраст. Екипът от висококвалифицирани специалисти, полагащ грижи за малките възпитаници е посветен на работата си и знае, че децата имат нужда от топлина и приемане. Основна цел на преподавателите в „Куест Академи“ е да вдъхнат у децата усещането, че посещават един свой втори дом.

Екипът ни от специалисти се грижи с много любов и посветеност за цялостното развитие на своите малки възпитаници, а детската ясла и градина се превръщат в място за незабравими спомени и приятелства.

ОТСТЪПКИ

Специални отстъпки за деца родени след 2020 година, записани до края на месец март.
Специални отстъпки за 2 и повече деца от едно семейство.
Отстъпки за няколко деца на родители, работещи в една и съща фирма.

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ?

София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана 63

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ДНЕС!

    РОДИТЕЛИТЕ:

    “Чудесна материална база на детската градина. Огромен двор, пълен с всякакви забавления, в който децата могат да играят. Колективът е чудесен. Подхождат с разбиране, съобразяват се с нуждите и способностите на децата, измислят креативни игри, които развиват мисленето им. Дават ни спокойствието, че детето се развива в изключително здравословна и приятелска среда.”

    “Изключително се радвам и съм благодарна, че открих детската градина, а в последствие и училището на “Куест академи”! Тук детето ми се чувства прието и развива позитивно отношение и желание за научаване на учебния материал. Попаднахме на страхотен педагог, в лицето на класната му ръководителка и нищо друго, освен “Благодаря!” не мога да кажа!”