ТУК ДЕЦАТА СЕ ИЗГРАЖДАТ КАТО ЛИЧНОСТИ С МИСИЯ И ОТГОВОРНОСТИ

  • Съобразяваме се с индивидуалността им и техните интереси.
  • Работим заедно за развиване на талантите и способностите им.
  • Учим ги как да прилагат знанията си в живота.
  • Екипът ни е от млади ентусиазирани учители, с иновативни идеи, за които е важно не само формалното обучение, но и емоционалното изграждане на децата.
  • Сградата ни е просторна и модерна, на комуникативно място с озеленен двор на площ 9 декара, със съоръжения за игра и спортни дейности.

РОДИТЕЛИТЕ:

“Място, където на децата ви не само ще бъде отлично преподаван учебния материал, но и ще бъдат обгрижени, обичани и възпитани така, че истински да се гордеете с тях. Много добър екип от професионалисти.”

“Изключителният професионализъм, индивидуалният подход към потребностите на децата и ентусиазмът на колектива, създават прекрасни условия, за да се чувстват спокойни родителите и да са сигурни, че са направили отличен избор в лицето на Quest Academy!”

ЧОУ „Куест“

Училището ни има паралелки от първи до седми клас (I – VII) и подготвителни класове за пет и шестгодишни деца. Учениците работят в условия на защитена среда, приятелска атмосфера, в малки групи и класове, което дава възможност за по-голямо внимание към индивидуалните нужди и потребности на всяко дете.

Всяка година предлагаме интересни извънкласни занимания, които развиват допълнително способностите и талантите на учениците. Нашите учители насърчават децата да бъдат себе си, свободно да изразяват своето мнение, да обичат другите и да бъдат ангажирани към света, който ги заобикаля.

СПЕЦИАЛНИ ОСТЪПКИ

ЗА 2 И ПОВЕЧЕ ДЕЦА ОТ ЕДНО СЕМЕЙСТВО

ЗА ДЕЦА НА РОДИТЕЛИ, РАБОТЕЩИ В ЕДНА И СЪЩА ФИРМА

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ?

София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана 63

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ДНЕС!