МАЛКИ КЛАСОВЕ, ЗАЩИТЕНА СРЕДА, АТМОСФЕРА БЛИЗКА ДО СЕМЕЙНИЯ УЮТ

  • Тук превръщаме децата в личности. Откриваме артистичните им заложби, развиваме таланта! Работим винаги в екип и уважаваме хората в тяхното различие. Учим се да вземаме правилни решения и да поемаме отговорност!
  • Училището се помещава в просторна и модерна сграда на комуникативно място с озеленен двор на площ 5 декара с детски площадки и съоръжения.
  • Екипът ни е от млади високообразовани учители, готови да научат децата Ви на морал и ценности, етика и толерантност!

ЧОУ „Куест“

Училището ни има паралелки от първи до седми клас (I – VII) и подготвителни класове за пет и шестгодишни деца. Учениците работят в условия на защитена среда, приятелска атмосфера, в малки групи и класове, което дава възможност за по-голямо внимание към индивидуалните нужди и потребности на всяко дете. Всяка година предлагаме интересни извънкласни занимания, които развиват допълнително способностите и талантите на учениците. Нашите учители насърчават децата да бъдат себе си, свободно да изразяват своето мнение, да обичат другите и да бъдат ангажирани към света, който ги заобикаля.

Възпитаниците на ЧОУ „Куест“ израстват като щастливи и образовани млади хора, с мечти и идеи и мисия в обществото.

В КУЕСТ ние вярваме, че един ден ще се гордеем с техните постижения и че всеки един от тях, че ще остави следа в историята. Ценностите, които влагаме във всички наши ученици, с много любов и търпение са:

Креативност – Всеки може да бъде творец

Устременост– Няма лимити за мечтите 

Екипност –Всичко можем да постигнем заедно 

Състрадание – Ние сме състрадателни към другите без значение нашите различия, религия, социален статус и култура

Толерантност – Уважаваме хората в тяхното различие 

Подготвяме личностите, които ще променят света!

За нас знанието е приключение!

СПЕЦИАЛНО ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИ!

ЧОУ „Куест“ разкрива паралелка за ученици от първи клас на учебната 2022/2023 г. за деца с изявени дарби и таланти в сферата на музикалното, певческото и театралното изкуство.
Възможност за стипендии
!

ОСТЪПКИ

10% отстъпка от годишната такса за записани до края на юли 2022.
Специални отстъпки за 2 и повече деца от едно семейство.
Отстъпки за няколко деца на родители, работещи в една и съща фирма.
Специални преференциални цени за записване на деца от Детска градина Куест в Основно училище Куест!

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ?

София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана 63

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ДНЕС!

    РОДИТЕЛИТЕ:

    “Възхитени сме от отношението, вниманието и индивидуалния подход към всяко дете. Нетърпението, с което нашето дете чака всеки следващ учебен ден и желанието, с което ходи на училище, както казва той „за да науча нови неща“, са повод за радост за всеки родител. Единственото, за което съжаляваме е, че не ви открихме по-рано.”

    “Изключително се радвам и съм благодарна, че открих детската градина, а в последствие и училището на „Куест академи“! Тук детето ми се чувства прието и развива позитивно отношение и желание за научаване на учебния материал. Попаднахме на страхотен педагог, в лицето на класната му ръководителка и нищо друго, освен „Благодаря!“ не мога да кажа.”